Website case – Appartement At Sea

Appartement At Sea

Een vakantie aan zee!

Ontmoet

De klant

Appartement At Sea is het perfect vakantie appartement voor het begin van een onbezorgde vakantie. Het appartement ligt vlakbij de Boulevard en het centrum van Katwijk aan Zee en is daarom erg geliefd. Het appartement is recentelijk volledig verbouwd en voldoet hierdoor aan alle denkbare luxe.

Wat we gedaan hebben

– Branding / styleguide
– Website design
– Website ontwikkeling
– Hosting en onderhoud

Appartement At Sea

De uitdaging

Voor ons was het de uitdaging om de bezoeker aan te sporen tot het maken van een boeking. Wij heb dit gedaan door voor Appartement At Sea een website te ontwikkelen met voldoende nuttige informatie voor de bezoeker denk hier aan foto’s van het appartement en informatie over de omgeving.

Logo

Voor Appartement At Sea hebben wij een eenvoudig tekstueel logo ontworpen met een luxe uitstraling.

 

Logo design - Appartement At Sea
Favicon design - Appartement At Sea

Branding

Het golvende lettertype en de goud gele kleur de sluit volledig aan bij het strand gevoel wat Appartement At Sea je wilt geven.

 

Typografie

Old Standard TT
Titel Lettertype - Appartement At Sea
Open Sans
Tekst lettertype - Appartement At Sea

 

 

Primaire kleuren

Primaire kleuren - Appartement At Sea

Secundaire kleuren

Secundaire kleuren - Appartement At Sea

Webiste

We hebben voor Appartement At Sea een doeltreffend website ontwikkeld met een duidelijke lay-out en navigatie, waardoor de bezoeker eenvoudig en snel de gewenste informatie kan vinden. Om diverse typen bezoekers te bereiken is de website voorzien van 3 verschillende talen, met elk een eigen domeinnaam in zijn of haar taal.

Er is niet alleen aan de structuur gedacht, maar ook aan de snelheid en grootte van de website om de bezoeker zo min mogelijk te belasten. zo wordt de website beheerd en onderhouden op een eigen VPS server, volledig ingesteld voor optimale prestaties.

 

Website ontwikkeling - Appartement At Sea

Manyway denkt graag mee
Manyway denkt graag mee

Klaar voor een volgende stap?

Je wilt graag je bedrijf, product of dienst naar een hoger niveau brengen maar je hebt geen idee hoe? We nemen graag met je door welke online successen voor jou mogelijk zijn, en hoe wij jou hierbij kunnen helpen.